Muziek maken met het MMO orkest.

Muziekliefhebbers uit Okkenbroek, Lettele, Bathmen, Schalkhaar en wijde omgeving met of zonder instrument spelen met elkaar. MMO staat garant voor muziekplezier voor luisteraars én muzikanten. Klinkt je dit als muziek in de oren? Speel of zing met ons mee.

MMO

More Music Orkest is een amateur orkest met een modern repertoire. Naast de wekelijkse repetitie op maandag avond met het orkest verzorgt MMO ook de opleidingen van jonge muzikanten.

OFO Open  Fanfare Orkest

In dit orkest speelt onze dochter

OFO

Het Open Fanfare Orkest is een fanfareorkest in nieuwe stijl dat op een zo hoog mogelijk niveau muziek maakt o.l.v. Willem van Zee. Op een nieuwe en verfrissende manier zetten we de fanfaremuziek weer op de kaart. Per seizoen organiseren we twee of drie bijzondere projecten die afwisselend bestaan uit samenwerkingen met beroepsmusici, amateurmusici, crossovers met andere muziek- en kunstvormen of voor educatieve doeleinden. OFO biedt je de kans om je op een flexibele manier helemaal op de muziek te richten. Dus geen verkoopacties, straatoptredens of oud papier ophalen, maar gewoon muziek maken in de projecten waarvoor je je inschrijft. En dat samen met andere muzikanten die precies hetzelfde willen.

Title three

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.